Son zamanlarda Mersin İdman Yurdu’nda yaşanan skandalların ardı arkası kesilmedi.
Kentteki tek spor gazetesi olarak yaşanan bu gelişmeleri görevimiz gereği tüm çıplaklığı ile gözler önüne seriyoruz. Bizi takip edenler bilirlerki ,bugüne kadar kulüple ilgili olan biten herşeyi paskolik aracılığı ile öğrenmiştiniz.
Ne varki bu yaptığımız haberler bazı kesimleri rahatsız etmeye başladı. Biliyoruz ki tüm bu olumsuzlukların nedeni rahatsız olan bu kesimdir. Son bir kaç gündür yapılan açıklama ve söylemler bizleri hedef göstermek ve başarısızlıklarını örtmeye çalışmaktan başka birşey değildir..
Geçmişte yaşamış olduğumuz bu sıkıntıyı tekrar yaşadığımızın farkına vardığımız , bu kötü gidşatın faturasının gerçekleri yazan gazetemiz ve spor sitemize kesilmemesi için geride kalan 6 haftada Mersin İdman Yurdu ile ilgili hiçbir olumsuz haber yapmama kararı almış bulunuyoruz.
Bu kararımız belki yaptığımız gazetecilikten ödün verilmiş olarak görülebilir ama hiç birşey Mersin İdman Yurdu’ndan önemli değildir. Eğer bu takım süper ligde kalacaksa ve bunu bizler olmadan başaracaksa üç maymunu oynamayanın en doğru bir davranış olacağına karar verdik.
1974’te adaya huzur getirmek için yapılan Kıbrıs Barış Harekatının parolası bildiğiniz gibi " Ayşe Tatile Çıktı" olmuştu..
Eğer Mersin İdman Yurdu’na başarı ve huzur gelecekse bizde Paskolik ailesi olara tatile çıkıyoruz.
Umarım yanılan biz, kazanan Mersin İdman Yurdu olur !..